Ajantasalla Oy

Yritys

Ajantasalla Oy on vuonna 2009 perustettu yritys, joka haluaa auttaa suomalaisia yhdistyksiä tehostamaan toimintaansa ja tarjoamaan parempaa palvelua jäsenilleen. Meidän avullamme avainhenkilönne voivat keskittyä yhdistyksenne toiminnan sisältöön ja sen kehittämiseen.

”Tiedän, miten tehokas yhdistys toimii. Minulla on yli 30 vuoden kokemus yhdistys- ja yhteisötoiminnasta. Suomen lisäksi olen toiminut Singaporessa, Isossa-Britanniassa sekä Arabiemiraateissa useassa yhdistyksessä ja yhteisössä sekä suomen että englannin kielellä.


Olen koulutukseltani tuotantotalouden diplomi-insinööri ja minulla on yhdistysosaamisen lisäksi usean vuoden kokemus yritysten liiketoiminnan kehittämisestä.


Ota yhteyttä, niin kerron miten voimme yhdessä tehostaa yhdistyksenne toimintaa ja parantaa palveluja jäsenille. Avainhenkilöiden resurssit vapautuvat yhdistyksen ydintoimintaan, kun Ajantasalla Oy hoitaa kuormittavat, mutta tärkeät jäsenpalvelutehtävät. Ajan tasalla oleva jäsenrekisteri takaa toimivan yhteydenpidon sekä säännölliset jäsenmaksutulot.”

Raila Luhtala
yrittäjä
puh. 050 555 3978
raila@ajantasalla.info